Hedera hibernica kwekerij

 

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. vindt u een ruime keuze Hedera hibernica van een uitstekende kwaliteit in onze kwekerij in Zundert! Al ruim 25 jaar leveren we vanuit onze kwekerijen in Zuid-Nederland planten aan handelaren, tuincentra, hoveniers, kwekerijen en aannemers in heel Europa. Door het ruime afzetgebied en de jarenlange ervaring kunnen we ook u voorzien van de juiste planten voor al uw verkoopadressen!

Onze Hedera hibernica kwekerij

Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van eigen geteelde bos- en haagplanten. De Hedera hibernica mag dan ook niet ontbreken in onze kwekerij in Zundert! Een Hedera hibernica is bij ons gestokte verkrijgbaar in twee categorieën, namelijk:

  • 125 – 150 cm
  • 150 – 175 cm

Wanneer u de plant vóór mei in de grond stopt kunt u zowel het 1e als het 2e jaar een groei van 25cm verwachten. Kortom, ideaal voor een snelgroeiende haag.

Onze specialiteit

Een Hedera hibernica is bij Roelands uit eigen kwekerij in pot verkrijgbaar. Dit maakt dat onze planten het hele jaar door geleverd kunnen worden en een constante kwaliteit hebben. Wilt u graag planten bestellen? Neem dan even contact met ons op via het telefoonnummer 0031 765972756. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

 

 

Zelf komen kijken?