Bos en Haagplantsoen in volle grond en Container

Roelands Boomkwekerijen is een toonaangevende boomkwekerij in Zuidwest Nederland en is gevestigd in Zundert, een van de belangrijkste boomkwekerijcentra van Europa.

Professioneel

De specialiteit van Roelands Boomkwekerijen is de teelt van bos- en haagplanten in pot én in de volle grond. Deze combinatie maakt dat de planten jaarrond geleverd kunnen worden. De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team van medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Hierdoor wordt een constante hoge kwaliteit gewaarborgd.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats. Vanwege het professionele team, goed georganiseerde bedrijfsprocessen en optimale bedrijfsuitrusting heeft Roelands Boomkwekerijen een unieke leveringscapaciteit die u elders niet snel zult tegenkomen.

Innovatief

Roelands Boomkwekerijen is een bedrijf dat voortdurend innoveert. Er is continu aandacht voor verbeteringen, zowel ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes. Met de uitbereiding van ons containerveld van 1 ha is de capaciteit toegenomen wat betreft de pot geteelde planten. Zo kunnen we grote partijen uniforme planten leveren van top kwaliteit op korte termijn.
Roelands Boomkwekerijen levert aan een grote verscheidenheid professionele opdrachtgevers zoals groothandelaren, overheden, tuincentra, hoveniers, boomkwekers, projectmatige aannemers en incidenteel ook grote particuliere klanten. De afzet wordt in diverse Europese landen gerealiseerd.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat de naam Roelands Boomkwekerijen tot ver over de grens staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit én service!