Acer platanoides kwekerij

 

Voor een Acer platanoides bent u bij de kwekerij van Roelands Kwekerijen B.V. in Zundert aan het juiste adres! Al vele jaren zien wij het als onze taak om u het hele jaar door een uitgebreid aanbod planten aan te bieden. Door gebruik te maken van moderne technieken zorgt ons professionele team ervoor dat u altijd een constante kwaliteit kunt verwachten tegen een eerlijke prijs. Of u nu planten in de volle grond of in pot wilt hebben, bij Roelands Boomkwekerijen B.V. hebben we het allebei voor u.

Onze Acer platanoides kwekerij

In onze Acer platanoides kwekerij worden met zorg en aandacht krachtige planten gekweekt. Bij aankoop zal de plant tussen de 60 en 140cm zijn met een dichte kroon en wijd uitstaande takken. Het leuke aan deze plant is dat hij in de herfst mooi goudgeel blad krijgt waarna hij zijn blad pas verliest. Wanneer u een Acer platanoides gaat planten moet u er rekening mee houden dat de plant niet goed groeit op stagnerend grondwater en veengrond. Wilt u meer weten over deze plant of een van de andere planten uit de kwekerij van Roelands Boomkwekerijen B.V? Neem dan gerust even contact met ons op.

Leveringsmogelijkheden

Door het gebruik van moderne technieken kunnen we u het hele jaar door Acer platanoides en andere bos- en haagplanten uit onze eigen kwekerij leveren. Onze goed georganiseerde bedrijfsprocessen zorgen voor een unieke leveringscapaciteit die u niet snel elders zult vinden. Wilt u meer weten over onze werkwijze of het aanbod planten? Bel dan direct naar 0031 765972756 voor een antwoord op al uw vragen.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

 

 

Zelf komen kijken?