Roelands Boomkwekerijen B.V. in Zundert is een van de belangrijkste in Europa! Al ruim 25 jaar houden we ons bij Roelands bezig met het kweken van bos- en haagplanten op verschillende kwekerijen in de omgeving van Zundert. Door onze jarenlange ervaring, het gebruik van de nieuwste technieken en de goede bedrijfsorganisatie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste boomkwekerijen in Europa. Kom gerust eens langs op onze toonaangevende boomkwekerij om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en werkwijze van onze kwekers.

Onze boomkwekerij in Zundert

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. worden alle bos- en haagplanten zowel in pot als in de volle grond geteeld waardoor we nog beter aan uw wensen kunnen voldoen en het hele jaar door een uitgebreid assortiment planten aan kunnen bieden. Alle planten worden in onze boomkwekerij in Zundert met de grootste zorg gekweekt door een team professionele medewerkers. Een hoogwaardige en constante kwaliteit, een betrouwbare service en een goede samenwerking, dat is waar het bij ons om draait.

Unieke leveringscapaciteit

Door het gebruikt van nieuwe technieken en verschillende teeltmanieren is onze boomkwekerij in Zundert in staat om snel planten te leveren. Bent u benieuwd naar de leveringsmogelijkheden van de verschillende planten of heeft u speciale verzoeken? Wij gaan graag met u in gesprek om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken! Bel ons op 0031 765972756 voor meer informatie.