Viburnum lantana kwekerij

 

Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft onder meer een Viburnum lantana kwekerij met een ruime keuze aan planten. Alle planten worden bij ons door een professioneel team telers met zorg en liefde gekweekt waardoor u kunt rekenen op een uitstekende en constante kwaliteit. Naast kwaliteit vinden we het als toonaangevende boomkwekerij in Europa ook belangrijk om u een uitgebreid assortiment, een flexibele service en een correcte levering te bieden. Kortom, voor al uw bos- en haagplanten bent u bij Roelands in Zundert aan het juiste adres!

Viburnum lantana kwekerij in Zundert

Roelands Boomkwekerijen B.V. is ook graag uw Viburnum lantana kwekerij! Door ons brede klantenbestand weten we precies wat we voor u als hovenier, groothandel of tuincentrum kunnen betekenen en daar adviseren we u dan ook graag in. Zo kunnen we u vertellen dat de Viburnum lantana ideaal is als haagplant en ongeveer 4m hoog wordt. Wanneer u de plant op een droge tot vochthoudende, zandige bodem plant groeit hij het beste en kunt u van mei tot juni gegarandeerd genieten van zijn mooie witte bloemen. Daarnaast is de plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de Viburnum lantana planten verkrijgbaar in onze kwekerij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een deskundig advies. U kunt hiervoor tijdens kantooruren altijd even bellen naar 0031 765972756.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

 

 

Zelf komen kijken?