Bent u nog opzoek naar een betrouwbare Taxus baccata leverancier? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Roelands Boomkwekerijen B.V. in Zundert! Op onze kwekerij in Zundert verbouwen al ruim 25 jaar een diversiteit aan bos- en haagplanten van een goede kwaliteit voor tuincentra, groothandelaren, hoveniers en andere professionele afnemers. Naast een breed aanbod vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen op een constante kwaliteit, een nette levering en een flexibele en betrouwbare service. Heeft u vragen over een van onze plantensoorten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Taxus baccata leverancier Roelands

Roelands Boomkwekerijen B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier van eigen geteelde planten in heel Europa. Door de constante verkrijgbaarheid van planten als de Taxus baccata en de Prunus zijn we een welbekende leverancier in een groot afzetgebied. De Taxus baccata wordt door onze professionele telers zowel in de volle grond als in pot gekweekt waardoor we voor iedereen een plant in huis hebben. Daarnaast heeft u tevens de keuze uit diverse hoogtes variërend van 40cm tot 1m.

Prijsaanvraag

Zou u graag Taxus baccata planten door onze leverancier willen laten verzorgen of heeft u vragen over het aanbod of onze teelt? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0031 765972756.