Over ons

Leer ons kennen!

 

Eerste eikels gezaaid

november 1, 1974

Eerste eikels gezaaid

In November 1974 werden de eerste eikels gezaaid door onze eigen (o)pa Geert. Hierdoor ging hij naast het houden van vee en kweken van groentes ook bomen planten.

Lees meer

Frank treedt toe tot Maatschap Roelands

juli 1, 1984

Frank treedt toe tot Maatschap Roelands

In 1984 treed Frank toe in een maatschap samen met zijn ouders. Op dat moment besluiten ze meer te gaan focussen op het kweken van planten. Er is nog veel handwerk, er is geen personeel en ze kweken op ongeveer 5 hectare grond bloot wortelgoed.

Lees meer

Roelands Boomkwekerijen VOF

juli 1, 1996

Roelands Boomkwekerijen VOF

Marina treedt toe in het bedrijf als administratief medewerker. Samen gaan zij verder als Roelands Boomkwekerijen VOF. Geert en Miet gaan niet mee in de VOF, maar helpen nog altijd een handje mee.

Lees meer

Begin Containerteelt

juli 1, 1999

Begin Containerteelt

Na een aantal jaren de focus op het telen van wortelgoed te hebben gehad, komt ook de containerteelt bij het assortiment. In deze tijd was dit best nieuw voor de boomkwekerijsector, maar het had een aantal voordelen. Voornaamste reden hiervan was om het jaarrond planten te kunnen leveren. Ook werd de werkdruk wat meer over het jaar verspreid om wat minder heftige piekmomenten in het jaar te hebben. Daarnaast werd je minder afhankelijk van de kwaliteit van grond waarop geteeld werd. Hiervoor werden in de loop der jaren verschillende pottenvelden aangelegd.

Lees meer

Uitbreiding gebouwen

juli 1, 2005

Uitbreiding gebouwen

Er is het nodige personeel aangesloten bij het team. Hierdoor zijn we inmiddels met het kantoor verplaatst van binnen in huis naar een nieuw ‘Roelandsrood’ kantoor. Ook is er een extra werktuigenloods gebouwd die pas bij de groei van het bedrijf.

Lees meer

Nieuwe loods & overgang naar BV

juli 1, 2008

Nieuwe loods & overgang naar BV

De twee loodsen werden te klein, dus er werd uitgebreid met een derde loods. Het dak van deze loods werd helemaal vol gelegd met zonnepanelen. Op deze manier was het bedrijf klaar voor de toekomst. Vanaf dit moment ging het bedrijf verder als een BV. Tot op de dag van vandaag is de naam nog hetzelfde als toen; Roelands Boomkwekerijen B.V.

Lees meer

Bouw Kas

juli 1, 2009

Bouw Kas

In 2009 werd de kas te gebouwd. Op deze manier konden we stekgoed zelf beter opkweken en vorstgevoelige planten onder betere omstandigheden opkweken.

Lees meer

Bouw nieuwe loods & kantoor

juli 1, 2018

Bouw nieuwe loods & kantoor

In 2018 werd de nieuwe loods met kantoor gebouwd. Reden hierachter was dat de oude loodsen en het oude kantoor gedateerd werden. Daarnaast werd het te klein en waren de loodsen meer aan elkaar gebouwd, dan dat het logistiek handig in elkaar stak. Hierdoor werd gekozen om alles behalve de nieuwste loods en de kas af te breken en een nieuwe schuur met kantoor te bouwen. Deze schuur is met alle gemakken gebouwd, waardoor het werkbaarder werd dan vroeger. Helemaal klaar voor de toekomst!

Lees meer

Meer informatie

Al meer dan 25 jaar kweken wij in boomkwekerij-centrum Zundert een compleet sortiment bos- en haagplantsoen.
We zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken, uit de volle grond en in pot gekweekt. Met vakmanschap en moderne techniek zorgen wij ervoor dat onze producten van de allerhoogste kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. We beschikken over een grote leverings capaciteit. Doorgaans kunnen we binnen 1 werkdag leveren ook bij grotere aantallen. Met onze moderne rooitechnieken bent u verzekerd van goede kwaliteit planten die op een snelle en efficiënte manier worden verwerkt. Ons team van vaste medewerkers zorgt ervoor dat u bestelling  op tijd voor u klaar staat. Voor leveringen aan huis of op de werklocatie maken we gebruik van transportbedrijven die ervaring hebben met het vervoeren van planten. Zo weet u zeker dat het transport gebeurd zonder kwaliteitsverlies.

Ons Team

ons-team

Persoonlijke Benadering

frank_roelands

Frank Roelands

Eigenaar
E-mail: frank@roelandskwekerij.nl
Mob. tel: 0031(0)653 44 69 35

Marina_Roelands

Marina Roelands

Administratie
E-mail: marina@roelandskwekerij.nl

Jack_Roelands

Jack Roelands

Verkoop
E-mail: jack@roelandskwekerij.nl
Mob. tel: 0031(0)653 70 84 18

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

Meer weten?