Carpinus betulus

Een mooie haagbeuk kopen doet u hier

Wilt u een Carpinus betulus, ook wel haagbeuk genoemd, kopen of bestellen bij een goede haagbeukkwekerij in de omgeving van Zundert? Ga dan zeker eens langs bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van verschillende bos- en haagplantsoenen opgebouwd. Bovendien worden de planten met de grootste zorg gekweekt, waardoor u altijd verzekerd bent van kwalitatief groen. U heeft behalve uit verschillende haagbeuken, ook de keuze uit veel verschillende bomen, struiken en andere planten. Veel van deze planten hebben schitterende bloemen, zodat u plantsoenen en tuinen eenvoudig kunt opfleuren met schitterende bloemen in allerlei kleuren. U kunt dus bij ons in Zundert terecht voor nog veel meer dan alleen haagbeuken.

Een sterke Carpinus betulus kopen, kan eenvoudig door er een te bestellen

Voordat u een Carpinus betulus gaat kopen of bestellen, wilt u natuurlijk meer weten over de kenmerken van de haagbeuk. De Carpinus betulus kent een gladde stam. Het is een middelgrote boom waarbij zowel de kroon als de stam doet denken aan een beuk. Maar niets is minder waar; ze zijn namelijk niet eens familie. De haagbeuk bloeit in de maanden april en mei. Het stuifmeel wordt dan door de wind verspreid. De Carpinus betulus heeft over het algemeen weinig last van aantasting of ziektes. Het is het ideaal om deze haagbeuk of andere bomen zoals de steeneik of de Cornus Alba te kopen bij een haagbeukkwekerij en deze dan te bestellen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. uit Zundert. U bent dan verzekerd van een hoge kwaliteit en een snelle levering. Zo kunt u nog jarenlang genieten van prachtige groenblijvende planten met kleurrijke bloemen. Deze kleurrijke bloemen groeien bijvoorbeeld aan de Rosa Rugosa en de Viburnum Lantana.

Waarom zou u een Carpinus betulus kopen?

De Carpinus betulus wordt voornamelijk ingezet als haag. Dit komt doordat de Carpinus betulus zijn blad lang vasthoudt, waardoor u ’s winters, ondanks het lichte bladverlies, voldoende privacy heeft. Daarnaast wordt deze beuk vaak geplant in parken of op brede groenstroken, waarvoor veel overheidsinstanties deze boom bestellen bij onze haagbeukkwekerij. De haagbeuk geeft parken en groenstroken een statige uitstraling. Deze beuk is echter niet geschikt voor smalle straten of kleine tuinen. Waarom? Deze bomen worden uiteindelijk relatief breed. Zo kunt u parken, plantsoenen en tuinen op een goede manier opvullen. Vraag dus naar alle mogelijkheden van het opvullen van parken, plantsoenen en tuinen met de mooiste bomen en struiken zoals de Prunus Laur.

Profiteer van unieke leveringscapaciteit

Heeft u interesse in het aanschaffen van bos- en haagplanten, zoals de Carpiunus betulus oftewel haagbeuk, bij Roelands Boomkwekerijen B.V. uit Zundert, nabij Breda? Dan profiteert u van haagplanten van een uitstekende kwaliteit. U profiteert namelijk van een unieke leveringscapaciteit. Dit houdt in dat de planten het gehele jaar door worden geleverd. We leveren ook buiten het groeiseizoen planten van hoge kwaliteit. Door onze unieke groeimethoden blijven de planten jarenlang mooi. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over producten uit ons assortiment? Neem dan contact met onze haagbeukkwekerij op via +31765972756.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

    Zelf komen kijken?