Carpinus betulus

Een mooie haagbeuk kopen doet u hier

Wilt u een Carpinus betulus, ook wel haagbeuk genoemd, kopen of bestellen bij een goede kwekerij in de omgeving van Zundert? Dan kunt u uitstekend terecht bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van verschillende bos- en haagplantsoenen opgebouwd. Bovendien worden de planten met de grootste zorg gekweekt, waardoor u altijd verzekerd bent van kwalitatief groen. U heeft behalve uit verschillende haagbeuken, ook de keuze uit veel verschillende bomen, struiken en andere planten. Veel van deze planten hebben schitterende bloemen, zodat u plantsoenen en tuinen eenvoudig kunt opfleuren met schitterende planten in allerlei kleuren. U kunt dus bij ons in Zundert terecht voor nog veel meer dan alleen een haagbeuk.

Een sterke Carpinus betulus kopen, kan eenvoudig door er een te bestellen

Voordat u een Carpinus betulus gaat kopen of bestellen, wilt u natuurlijk meer weten over de kenmerken van de haagbeuk. De Carpinus betulus (haagbeuk) kent een gladde stam. Het is een middelgrote boom waarbij zowel de kroon als de stam doet denken aan een beuk. Maar niets is minder waar; ze zijn namelijk niet eens familie. De haagbeuk bloeit in de maanden april en mei waarbij het stuifmeel door de wind wordt verspreid. De Carpinus betulus heeft weinig last van aantasting of ziektes. Het is het ideaal om deze haagbeuk of andere bomen te kopen bij een kwekerij en deze dan te bestellen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. uit Zundert. Zo kunt u nog jarenlang genieten van prachtige groenblijvende planten met kleurrijke bloemen.

Waarom zou u een Carpinus betulus kopen?

Deze plant wordt voornamelijk ingezet als haag. Dit komt doordat de Carpinus betulus zijn blad lang vasthoudt, waardoor u ’s winters, ongeacht het lichte bladverlies, voldoende privacy heeft. Daarnaast wordt de haagbeuk toegepast in parken of op brede groenstroken, waarvoor veel overheidsinstanties deze haagbeuk bestellen bij onze kwekerij. Deze beuk is echter niet geschikt voor smalle straten of kleine tuinen. Waarom? Deze bomen worden uiteindelijk relatief breed. Zo kunt u parken, plantsoenen en tuinen op een goede manier opvullen. Vraag dus naar alle mogelijkheden van het opvullen van parken, plantsoenen en tuinen met de mooiste bomen en struiken.

Profiteer van unieke leveringscapaciteit

Heeft u interesse in het aanschaffen van bos- en haagplanten, zoals de Carpiunus betulus oftewel haagbeuk, bij Roelands Boomkwekerijen B.V. uit Zundert? Dan profiteert u van haagplanten van een uitstekende kwaliteit. U profiteert namelijk van een unieke leveringscapaciteit. Dit houdt in dat de planten het gehele jaar door worden geleverd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over producten uit ons assortiment? Neem dan contact met onze haagbeukkwekerij op via +31765972756.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

    Zelf komen kijken?