Steeneik

Bij onze groothandel schaft u als particulier of bedrijf eenvoudig de populaire steeneik aan. Onze planten worden met zorg en aandacht op een professionele wijze gekweekt. U profiteert bovendien altijd van een seizoensonafhankelijke levering. Dit betekent dat onze planten heel het jaar door geleverd kunnen worden, een unieke leveringscapaciteit dus.

De voordelen van de steeneik

De steeneik, ook wel Quercus Ilex genoemd, is een groenblijvende boom die gebruikt kan worden als onder meer een sierboom, afbakening of beschutting. De prachtige donkergroene en glanzende bladeren in combinatie met de grijze stam maken de steeneik een echte eyecatcher. Daarnaast is de boom gemakkelijk te snoeien en groeit hij traag. Hij kan op veel verschillend plekken worden geplaatst en ook is hij winterhard. De steeneik is bij Roelands Boomkwekerijen B.V. tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan te schaffen.

Ruime ervaring met bos- en haagplantsoen

De steeneik maakt deel uit van een breed assortiment aan planten en bomen, zoals de haagbeuk ofwel Carpinus betulus voor uw bos- en haagplantsoen. Roelands Boomkwekerijen B.V. is al 25 jaar gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken. Wij leveren allerlei bomen, zoals de Prunus Laur niet alleen het hele jaar door, maar ook doorgaans binnen één werkdag. Bovendien wordt deze levering altijd uitgevoerd door ervaren transportbedrijven met kennis over plantenvervoer. Wij informeren u graag over de aanschaf en de levering van onze planten wanneer u contact opneemt met onze groothandel in Zundert, niet ver van Breda. Dit doet u door te bellen naar +31765972756. Bekijk ook eens ons brede assortiment.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

    Zelf komen kijken?