Prunus spinosa groothandel

 

Roelands Boomkwekerijen B.V. is een belangrijke Prunus spinosa groothandel in Europa met een levering het hele jaar door! Door de rijke historie en jarenlange ervaring weten we bij Roelands precies hoe we bos en haagplanten moeten kweken voor een constante kwaliteit en wat we u als ondernemer te bieden hebben. Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel even als een flexibele service en een goede organisatie van de bedrijfsprocessen.

Prunus spinosa groothandel Roelands

Roelands Boomkwekerijen B.V. is de toonaangevende Prunus spinosa groothandel in Nederland en Europa. Onze planten zijn het hele jaar door verkrijgbaar en zijn niet alleen in ons eigen land maar ook in het buitenland zeer gewild. De Prunus spinosa is een van de meest verkochte bosplanten uit ons assortiment en kan wel 4 tot 6 meter hoog worden. De doornige struik is een geliefd plekje voor broedende vogels doordat ze een goede bescherming bieden tegen katten en andere belagers. Kortom, een ideale boom voor bossen en openbare groenvoorzieningen.

Leveringsmogelijkheden

De Prunus spinosa is het hele jaar door verkrijgbaar in onze groothandel en kan voor u zowel in grote als kleine oplage geleverd worden. U heeft daarbij de keuze uit planten van 60-100cm. Interesse? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0031 765972756, dan helpen we u graag persoonlijk verder.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel

De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit

De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief

Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Contact opnemen

 

 

Zelf komen kijken?