Bent u op zoek naar een betrouwbare Ligustrum vulgare kwekerij voor de levering van uw planten? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Roelands Boomkwekerijen B.V.! Al ruim 25 jaar kweken wij in onze boomkwekerij in Zundert een compleet assortiment bos- en haagplantsoen van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door de jarenlange ervaring en vakkundige kennis van onze medewerkers kunnen we u een constante kwaliteit, een flexibele service en een betrouwbare levering garanderen evenals een uitgebreid assortiment in ieder jaargetijde.

Onze Ligustrum vulgare kwekerij

De Ligustrum vulgare, ook wel wilde Liguster genoemd, is een groene heester met witte pluimbloemen verkrijgbaar in onze kwekerij. Doordat deze plant uitstekende geschikt is als haag en afscheiding mag hij dan ook niet ontbreken in het assortiment van Roelands Boomkwekerijen B.V. Door de haag tijdig te snoeien is hij zeer goed binnen te perken te houden en kunt u er elke geschikte haag mee creëren. Meer weten over de haagplanten in onze kwekerij? Kom dan gerust eens langs.

Leveringsmogelijkheden

Roelands Boomkwekerijen B.V. levert het hele jaar door een uitgebreid assortiment planten aan u als professionele afnemer. Doordat de Ligustrum vulgare in onze kwekerij zowel in pot als in de volle grond wordt geteeld kunnen we u seizoensonafhankelijk een goede kwaliteit planten leveren. Heeft u interesse in een van onze planten? Bel dan direct naar 0031 765972756 voor meer informatie over de leveringsmogelijkheden. Daarnaast voorzien wij u graag van een offerte op maat.